Return to Activitati

Proiecte, parteneriate

 

1 Decembrie – Unire-n cuget și-n simțiri”

Elevii școlii noastre au sărbătorit cu drag și emoție Ziua Națională a României, prin activități științifice, literare, muzicale și artistico-plastice, toate cuprinse în Proiectul educațional „1 Decembrie – Unire-n cuget și-n simțiri”.

La mulți ani, România!

 

 

În data de 15.04.2022,  la  Școala Gimnazială Poplaca s-a dat startul Campaniei Naționale „Curățăm România”, prin acțiunea de ecologizare „Împreună pentru o comunitate curată și sănătoasă”.

Elevii Școlii Gimnaziale Poplaca, însoțiți de profesorii diriginți, reprezentanți ai Primăriei Poplaca și ai Gărzii de Mediu Sibiu au oferit un exemplu de inițiativă și spirit civic pentru întreaga comunitate.

 Felicitări tuturor pentru implicare! 👏

 Sănătatea naturii este și sănătatea ta!

 

              De la vorbă, la faptă!

 

Pentru a veni în sprijinul elevilor claselor primare, care-și duc zilnic ghiozdanul în spate, uneori prea greu, conducerea școlii noastre, la solicitarea cadrelor didactice, a luat hotărârea de a le ușura micuților efortul.

Astfel, în scurt timp, toate clasele ciclului primar au fost dotate cu mobilier special conceput pentru depozitarea rechizitelor copiilor. Acest fapt se datorează interesului edililor noștri față de nevoile școlii și răspund cu promptitudine ori de câte ori sunt solicitați.

Mulțumim, Domnule primar, Vasile Budin!

Mulțumim, Domnule vice-primar, Ioan Ciorgovean!

Împreună, pentru comunitate!

 

                                Director,

                       prof. Stroe Monica

 

 

 

Universul lui Eminescu

       „Fără Eminescu am fi mai altfel și mai săraci…” (Tudor Vianu)         Cu siguranță, elevii școlii noastre, care au participat la proiectul educațional local, „Universul lui Eminescu”, sunt mai bogați spiritual, dar și emoțional, prin activitățile pe care le-au desfășurat, căci a fost vers, proză, dezbatere, concurs, culoare, balet și … multă …

Let’s do it, Romania!

 

„Când este voință, este și putință!”…

Și a fost și voință, și multă bunăvoință din partea conducerii școlii și a edililor noștri, care, așa cum ne-au obișnuit deja, și-au arătat încă o dată deschiderea și interesul pentru dotarea și modernizarea bazei materiale a școlii cu tehnologii noi. Astfel, s-au achiziționat 6 table-smart (4 table fixe, câte una în fiecare clasă gimnazială, …

„Surâsul toamnei” – proiect educațional

 Au trecut câteva zile de la încheierea proiectului educațional, „Surâsul toamnei„, dar ecourile glasurilor elevilor noștri încă răsună pe holurile școlii noastre…”A venit pe dealuri toamna cu frunze și flori”… Vibrația culorilor, dovlecii animați, legumele vesele, aricii în haine de conuri de pin, și câte alte minunății, nu vor să-și încheie încă „rolurile”… Se simt, …